Banner website algemeen Kerken 1024x368

Na het overlijden van je partner blijf je alleen achter. De muren komen op je af. Je weet niet meer hoe verder. Je moet alles verder alleen doen. Alleen naar verjaardagen. Zelf de financiën doen. Hoe kun je dan het plezier in je leven terugvinden?

Je zoon of dochter is overleden. Dit is zo oneerlijk! De toekomst van je kind is weg! Je voelt je zo verdrietig.

Als de dood van iemand die je dierbaar is je overkomt, kan het fijn zijn om eens met iemand te praten. Al is het alleen maar om je hart te luchten. Van je af te praten. Zonder meteen oplossingen te willen vinden. Als parochie bieden we daarvoor hulp aan. Er zijn parochianen, die je van dienst willen zijn en je op willen zoeken. Ze worden aangestuurd vanuit de bezoekersgroepen van onze parochie. Het zijn mensen die goed kunnen luisteren en bij wie, wat je vertelt, veilig is.

Neem als je behoefte aan bezoek hebt, contact op met één van de onderstaande contactpersonen van onze nazorg nabestaandengroep:

Johan Eijsink, Pancratius/Lourdes, 06- 12 85 17 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joke Poodt, Bonifatius, 053- 572 40 61, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linda Onland, Buurse, 053- 569 63 24, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lies Masselink, Boekelo, 053- 428 23 86

Blog

Een van de mooie kanten van de katholieke kerk vind ik, dat het een wereldkerk is. Of ik nu in Nederland naar de kerk ga, in Indonesië, Mexico of Portugal – ook al versta ik de taal niet – ik kan het volgen. Want de liturgie is overal ongeveer hetzelfde. En waar het soms afwijkt, veer ik op, omdat ik geprikkeld word. ‘Oh, ja. Zo kan het ook’ of ‘Tsjonge, wat inspirerend, wat mooi!’.

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vastenactie

Laatste dienst

  
Film camera

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

Klik op fotos voor meer info

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

 

052234 Sonderenstraat Lourdeskerk 03

Lourdeskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*