Banner website algemeen Kerken 1024x368

12-Daagse groepsreis Armenië en Georgië 2021

Afb. Reis Armenië Georgië

In Georgië en Armenië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, de meest gastvrije mensen van de wereld en bovendien de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. Hoewel beide landen buurlanden van elkaar zijn, zijn beide landen heel verschillend. In 1991 herwonnen beide landen hun vrijheid. Sindsdien zijn ze op zoek naar hun eigen plek binnen de wereldorde. Dat doen ze vanuit een sterke eigen identiteit. We bezoeken de hoofdsteden van beide landen: Jerevan in de schaduw van de voor Armeniërs heilige berg Ararat én Tbilisi, de vrolijke en gezellige hoofdstad van Georgië. We zien de invloeden van Romeinen, Mongolen, Perzen, Turken en Russen én natuurlijk de Georgiërs en Armeniërs zélf terug in het landschap, de kloosters, de steden, de nalatenschap van Stalin en het communisme. We doen wijnbouwgebieden aan, proeven van de wijn, gaan bij bewoners zelf op bezoek (onder meer de Molokanen in Fioletovo) en genieten van de rijke keuken van beide landen. Het programma biedt veel afwisseling. De sfeer van de reis zal ontspannen zijn. In mei 2019 zijn beide reisleiders Frank de Heus en Frank Beuger (zie foto) op oriëntatie in beide landen geweest. De reis wordt verzorgd door Drietour. Tijdens heel de reis is een gids mee. Op de drankjes, kleine eigen uitgaven en verzekering na, zit alles bij de prijs in.

Begeleiders: Frank de Heus en Frank Beuger
Data: donderdag 27 april tot en met maandag 8 mei 2021
Kosten: € 1795,-- (mogelijk kleine aanpassing vanwege luchthavenbelasting)
Informatie en opgave: tel.: 06 30098833 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blog

Heeft u wel eens het gevoel, dat u tekortschiet? Ik in ieder geval wel. Door heel mijn leven heen: ‘Wat doe ík er eigenlijk toe?’ ‘Al mijn inspanningen? Wat heeft het voor zin?’

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Jeugdkerk


Vastenactie

Laatste dienst

  
Film camera

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

Klik op fotos voor meer info

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

 

052234 Sonderenstraat Lourdeskerk 03

Lourdeskerk

Contact


Centraal Secretariaat Alphons Ariënshuis

Sonderenstraat 55, 7481 HB Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29
E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*