Banner website algemeen Kerken 1024x368

De afgelopen jaren trokken we voor de doopvoorbereiding van ouders en kinderen al samen op met Enschede. De bijeenkomsten vinden plaats bij de Sint Janskerk aan de Haaksbergerstraat in Enschede Zuid. Op die manier is de doopvoorbereiding vanuit het pastoraal team praktisch nog te doen. Tegelijkertijd is het ook goed om met meer jonge ouders samen aan tafel te zitten en met elkaar in gesprek te gaan.

Vanaf 1 juni laten we ook de opgave voor de doop, het beantwoorden van vragen en geven van informatie m.b.t. de doop via het centraal secretariaat van Enschede verlopen. Dat voelt wellicht verderaf voor parochianen uit Boekelo, Buurse, Haakbergen, maar het zal de kwaliteit van onze service ten goede komen. Via onze eigen website www.franciscusparochie.nl zul je voor de opgave vanzelf worden doorgelinkt naar de website van Enschede.

De drie centrale secretariaten van Zuidoost Twente werken al langer samen en verrichten naast taken voor de eigen parochie ook taken voor het geheel. De doopjes zélf blijven gewoon plaatsvinden in onze eigen parochiekerken.

Pastoraal werker Frank de Heus

Blog

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld, hoe ik het werken in de kerk volhoud. De kerk is toch een zinkend schip?! Grijs! Al die moeite, al die inzet, allemaal tevergeefs… Wat is er over tien jaar nog van over? Als ik dan antwoord, dat ik met veel zin en plezier mijn werk doe, word ik verbaasd, verwonderd of meewarig aangekeken.

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vastenactie

Laatste dienst

  

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

 

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*