Banner website algemeen Kerken 1024x368

Hemelvaart, Donderdag 26 mei 2022 om 08.00 uur 27e editie
Dauwtrappersmis Bon Boys complex “de Greune”

Na twee jaar afwezigheid dit jaar voor de zeven en twintigste keer is er op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019 om 08.00 uur ’s morgens een Dauwtrappersmis op Bon Boys complex “de Greune”.

Dauwtrappersmis
De organisatie van deze H. Mis is in handen van de geloofsgemeenschap HH. Bonifatius en Gezellen (parochie St. Franciscus van Assisië). Voorganger in deze Eucharistieviering is pastor Willy Rekveld. Het Franciscuskoor zal haar medewerking verlenen. De viering zal altijd doorgaan. Bij minder toegankelijk weer, wijken we immers uit naar de kerk. In de andere kerken van de Franciscusparochie zullen geen vieringen zijn.

Ontbijt
Na afloop van de viering krijgt iedereen een ontbijt aangeboden door de ondernemers van de Veldmaat. De gastheer van deze dag is zoals altijd s.v. Bon Boys.

Let op !!!!! Opgave
In verband met het ontbijt willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. U kunt zich hiervoor opgeven door middel van onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij Plus Leusink Veldmaat bij de afdeling: klantenservice. U krijgt dan een ontbijtbon per persoon. De afgelopen jaren is gebleken dat we ons mochten verheugen op een grotere belangstelling dan dat zich had opgegeven. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Echter, het brengt voor de medewerkers in de kantine problemen met zich mee als er meer mensen zijn dan zich hebben opgegeven. En dat is vervelend voor de vrijwilligers van de Bon Boys, maar ook voor de mensen die zich wel hebben opgegeven. Om het op deze manier te organiseren verloopt het de afgelopen jaren goed.

Fietstocht
Na afloop van het ontbijt kan er gefietst worden. Door de vriendenkring van s.v. Bon Boys zijn wederom prachtige routes uitgezet.

De Dauwtrappermis is toegankelijk voor alle parochianen van de St. Franciscus van Assisiëparochie en daarbuiten.
Iedereen, alle parochianen van de St. Franciscus van Assisiëparochie en daarbuiten zijn van harte welkom bij deze H. Mis en aansluitende activiteiten op het voetbalveld van de Bon Boys. De Dauwtrappersmis is de enige Eucharistieviering op Hemelvaartsdag in onze St. Franciscus van Assisiëparochie, derhalve zingt het Franciscuskoor.


Opgaveformulier voor ontbijt (voor de Eucharistieviering is er voldoende plaats):

Naam : ……………………………………………..

Adres :………………………………………………

Postcode en plaats :……………………………………………….

Telefoon : ………………………………………………

Aantal personen : ……………………..

Uiterste inleverdatum zondag 22 mei 2022 om 18.00 uur klantenservice Plus Leusink.
Zeven en twintigste maal, Dauwtrappersmis. Iedereen is welkom, ook mensen van buiten de Veldmaat

Afb. Dauwtrappersmis Franciscus

Blog

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld, hoe ik het werken in de kerk volhoud. De kerk is toch een zinkend schip?! Grijs! Al die moeite, al die inzet, allemaal tevergeefs… Wat is er over tien jaar nog van over? Als ik dan antwoord, dat ik met veel zin en plezier mijn werk doe, word ik verbaasd, verwonderd of meewarig aangekeken.

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vastenactie

Laatste dienst

  

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

 

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*