Banner website algemeen Kerken 1024x368

afb. Ans te Lintelo 2Mijn naam is Ans te Lintelo. Ik woon en werk al vele jaren in de parochie Maria Vlucht. Ik ben 63 jaar, echtgenote, moeder en oma..Ik vind het bijzonder fijn om u te kunnen vertellen dat ik vanaf 1 september 2020 ook mag werken in de parochies Jacobus de Meerdere en Franciscus van Assisi.

Ik zal me vooral bezighouden met de doelgroep jongeren vanaf groep 8 tot … Het is fijn dat ook deze twee parochies willen investeren in deze groep. Ik hoop in in samenwerking met het pastoraal team en een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers bijzondere ontmoetingen aan te bieden. Deze ontmoetingen mogen gezellig zijn, maar zullen hopelijk ook iets toevoegen aan de ontwikkeling van de jongere op het gebied van geloofsbeleving anno nu. Ik wil bv. graag hun interesse wekken voor de mensen die het ‘minder’ getroffen hebben. Ook zou ik d.m.v. bijvoorbeeld een spel de aandacht kunnen vragen voor de actuele betekenis van een bijbelverhaal. Theatergroep ‘sTOF ( www.theatergroepstof.nl) uit parochie Maria Vlucht zou voor hen en u kunnen optreden. Wat mij betreft hoort ook een casino-avond (over de gevaren van gokken en verslaving), een Thomasviering, een uitstapje naar Kamp Westerbork en een gourmetavond met een gast aan tafel ook tot de mogelijkheden. Zomaar enkele voorbeelden die kunnen leiden tot het vormen van een vriendenkring van jongeren behorende bij de parochie. Echter ik kan het onmogelijk alleen. Heeft u, of heb jij, zin om over dit mooie werk met mij van gedachten te wisselen neem dan gerust contact met me op. Ik kijk er naar uit!

Redactie: Ans is per 1 september voor 5 uur per week voor elk van beide parochies aangesteld.

Blog

Eenheid in verscheidenheid door pastor Frank de Heus, pastoraal werker

 Ik kan in grote verwarring raken als ik voor de goed gevulde schappen van de supermarkt sta en een toetje uit moet kiezen. Wat zal ik kiezen? Ik zie vla, vruchtenyoghurt en volle kwark. ‘Hmm! Lekker!’ klinkt er in mijn hoofd. Het water loopt

Lees meer...

Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vrijwilligers


Op Weg week 21 2024

 

Vastenactie

Laatste dienst

  

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

 

 

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

 

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

Nieuwsbrief pastoraal team 11 januari 2023

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*