Banner website algemeen Kerken 1024x368

Afb. Over de drempelDe voorbereiding van kinderen uit groep 4 en hoger zal begeleid worden door pastor Frank de Heus. De voorbereiding vindt grotendeels plaats binnen de parochie.

We passen de samenkomsten dit jaar aan vanwege de Corona-maatregelen. Van wie meedoet zal inzet en goede zin worden gevraagd. We werken met het project ‘Over de drempel’. We dragen kennis over, maar willen kinderen en ouders vooral over de drempel van de kerk laten stappen om samen het geheim van het land van God te beleven. Aan de hand van het liturgisch jaar ontdekken kinderen (en wellicht ook ouders) wie Jezus is en wat Hij voor ons vandaag kan betekenen. We beginnen bij de Advent en eindigen met Pinksteren. Aanmelden kan tot 19 oktober.
De data van de Startavond en vieringen van de Eerste heilige Communie zijn de volgende. U kunt uw zoon of dochter opgeven via:het opgaveformulier.

 


Startavond: woensdag 4 november, 20.00-21.00 uur, Pancratiuskerk Haaksbergen

Viering Eerste heilige Communie (onder voorbehoud): Zondag 6 juni, Pancratiuskerk Haaksbergen, gezinsviering voor communicanten uit Boekelo, Buurse en Haaksbergen.

Zoals vanouds hebben we geen eigen werkgroep in de parochie, maar starten we een stuurgroep op, die samen met pastor Frank de Heus het project begeleidt, de communicatie verzorgt en taken onder de ouders verdeelt. U kunt zich hiervoor nu al bij pastor Frank de Heus opgeven.

Voor programma klik hier.

Voor meer informatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 300 988 33..

Blog

Woensdag 6 januari viert de kerk Driekoningen. Het feest gaat terug op het Bijbelse verhaal uit Mattheüs 2, dat zogenaamde ‘magioi’, magiërs, op zoek zijn naar de Messias ( Dat het er drie en koningen zouden zijn, staat dus niet in de Bijbel.).

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Jeugdkerk


Sternet


 

Laatste dienst

  
Film camera

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

Klik op fotos voor meer info

 

Pancratiuskerk

Pacratiuskerk

 

052234 Sonderenstraat Lourdeskerk 03

Lourdeskerk

Contact


Centraal Secretariaat Alphons Ariënshuis

Sonderenstraat 55, 7481 HB Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29
E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*