Banner website algemeen Kerken 1024x368

Voor kinderen van de groepen 5 t/m 8 gaan we los met de Franciscusbende. Eens in de zoveel tijd organiseren we een activiteit voor kinderen en/of ouders. We gaan voor gezelligheid en plezier, elkaar beter leren kennen, een lijntje houden met kerk en geloof.

Als jij je laat opnemen in de groepsapp houden we jou op de hoogte van de activiteiten, die eraan komen. Je kunt op de app wel ontvangen, niet zenden. Je kunt ook zelf met ideeën komen voor activiteiten. Stuur die dan per mail in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Groetjes van de kerngroep Franciscusbende
Marije Brouwer, Jurgen ter Huurne, Marcel Leferink, pastor Frank de Heus (06 300 988 33)


 

Het programma voor de komende tijd

Sterren kijken met de Franciscusbende

Afb._Zonnevlam.jpgZondag 3 juli doen we mee aan de landelijke Zonnekijkdag. We verzamelen om 12.30 uur bij de sterrenwacht aan de Oude Buurserdijk 2 te Buurse. Hopelijk schijnt deze dag de zon. Als dat zo is kun je hem op dit tijdstip het mooist zien. We zullen de zon veilig door een telescoop bewonderen. Van migrerende zonnevlekken tot kolkende lussen van gas die groter zijn dan de aarde. Amateurastronomen Marjantine en Jilles van Eindhoven laten je de zon zien zoals je die niet eerder zag. Ze weten er veel over te vertellen en geven tekst en uitleg over van alles en nog wat in ons zonnestelsel. Tussendoor krijgen we iets te drinken met een koekje aangeboden. We beëindigen het programma om ongeveer 14.30 uur. We vragen een eigen bijdrage van € 3,-- pp. Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Blog

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld, hoe ik het werken in de kerk volhoud. De kerk is toch een zinkend schip?! Grijs! Al die moeite, al die inzet, allemaal tevergeefs… Wat is er over tien jaar nog van over? Als ik dan antwoord, dat ik met veel zin en plezier mijn werk doe, word ik verbaasd, verwonderd of meewarig aangekeken.

Lees meer...

Kerkbijdrage

 

 

Vrijwilligers


Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vastenactie

Laatste dienst

  

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

 

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*